Locatie:

Nachtegaallaan 14 1403 CH Bussum

Telefoonnummers:

06-53179659 / 035-5268463

Diensten

Bouw

Renovatie

Onderhoud

Schade

Inspectie

Begeleiding

Vaak merkt u na verloop van tijd dat uw woonwensen veranderen. Bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding, verandering van werk, waarbij de behoefte aan een kantoor aan huis ontstaat. Verbouwen is dan vaak voordeliger dan verhuizen. Met onze door de jaren heen opgedane ervaring kunnen wij u goed adviseren en uw droom helpen te verwezenlijken.

Renovatieprojecten voeren wij uit in nauw overleg met de huiseigenaren. Hierin spelen de architect, de gemeente en bouwkundig tekenaar een belangrijke rol. Vaak dienen ter plekke oplossingen gevonden te worden, zowel constructief als esthetisch, waarbij goede communicatie en samenwerking tussen genoemde specialiteiten essentieel zijn. Hierin zijn wij de experts.

Het plegen van onderhoud aan uw woning of bedrijfspand valt binnen ons werkgebied en is één van onze specialisaties. U kunt daarbij denken aan alle voorkomende bouwtechnische werkzaamheden aan en rondom de woning.

Wanneer u plannen heeft een huis aan te kopen is het verstandig een bouwkundige inspectie te laten uitvoeren alvorens u de knoop doorhakt. Wij kunnen deze inspectie voor u uitvoeren.

Wanneer er brand-, water- of stormschade aan uw woning of bedrijfspand is ontstaan, dan kunnen wij voor uw verzekering een betrouwbaar schaderapport opmaken.

Wanneer u een ver- of nieuwbouwproject start maar de kennis en/of vaardigheden ontbreekt om het project in goede banen te leiden kunnen wij u tijdelijk of gedurende het gehele project ondersteunen, adviseren en begeleiden.